کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

با این حال، مقاومت کمتری نسبت به لمینت در برابر لکه‌گیری و فرسایش دارد. ازجمله تفاوت لمینت و کامپوزیت این است که کامپوزیت دندان دوام و طول عمر بسیار کمتری نسبت به لمینت سرامیکی دارد.

تمام مراحل کامپوزیت دندان در یک جلسه انجام می‌شود. درصورتی که بعد از دیدن دندان‌های کامپوزیت‌شده، قصد تغییر و اصلاح آن‌ها را داشته باشید، در همان جلسه اصلاح نیز انجام می‌شود.

یکی از عوارض کامپوزیت دندان، می‌تواند آسیب‌پذیری دربرابر تغییر رنگ و لکه‌گرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیت‌ها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.

اصلاح لثه (در صورت لزوم): اگر لثه‌ها نیاز به اصلاح دارند، این مرحله انجام می‌شود تا به بهبود ظاهر و سلامت لثه‌ها کمک کند.

خوشحالیم که در خدمت شما بودیم و تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.

آشنایی و تسلط کامل به تکنیک‌های جدید در زمینه کامپوزیت دندان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اصلی‌ترین دلیل بروز این مشکل، نداشتن دقت و مهارت کافی از طرف دندانپزشک است. هنگامی که ضخامت کامپوزیت بیش از حد طبیعی باشد، دندان‌ها جلو می‌آیند.

استحکام بخشی به دندان ها: در مواردی که دندان کشیده شده باشد، کامپوزیت می‌تواند برای ترمیم و استحکام دندان مجاور استفاده شود.

مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنش‌های آلرژیک یا حساسیت‌هایی را در بیماران ایجاد کنند که می‌تواند به درد و ناراحتی منجر شود.

مزایا: اصلاح ساختاری و دائمی مشکلات تراز دندان‌ها و فک

 هر واحد کامپوزیت چند دندان است؟ هر واحد کامپوزیت معمولاً برای ترمیم یک دندان استفاده می‌شود.

غذاهای چسبناک: غذاهای چسبناک می‌توانند به کامپوزیت‌ها آسیب بزنند و باعث جدا شدن آن‌ها از سطح دندان شوند.

ونیر کامپوزیت به‌ویژه برای ترمیم دندان‌های جلویی کاربرد شرایط کامپوزیت دندان دارد و از نظر عبوردهی نور، پولیش‌پذیری و رنگ‌پذیری با ونیرهای سرامیکی متفاوت است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *